Disneyland® Parijs | de Jong Intra Vakanties (2023)

Onze aanbevelingen voor Disneyland® Paris

 • Staycity Paris Marne La Vallee

  1. Frankrijk
  2. Disneyland® Paris
  3. Bailly-Romainvilliers
  Disneyland® Parijs | de Jong Intra Vakanties (1)

  v.a. € 45 p.p.

  Lees meer

  • reisgezelschap2 Volwassenen

  • reisduur2 dagen

  • vertrekdatum22 mrt. 2023

  • exclusief € 25,00 reserveringskostenexclusief € 25,00 reserveringskosten

 • Dream Castle Fabulous Hotels Group

  1. Frankrijk
  2. Disneyland® Paris
  3. Magny-le-Hongre
  Disneyland® Parijs | de Jong Intra Vakanties (2)

  v.a. € 64 p.p.

  Lees meer

  • reisgezelschap2 Volwassenen

  • reisduur2 dagen

  • vertrekdatum17 mrt. 2023

  • exclusief € 25,00 reserveringskostenexclusief € 25,00 reserveringskosten

 • Appartementen Villages Nature® Paris

  1. Frankrijk
  2. Disneyland® Paris
  3. Bailly-Romainvilliers
  Disneyland® Parijs | de Jong Intra Vakanties (3)

  v.a. € 157 p.p.

  Lees meer

  • reisgezelschap2 Volwassenen

  • reisduur3 dagen

  • vertrekdatum15 mei 2023

  • exclusief € 2,50 Calamiteitenfondsexclusief € 2,50 Calamiteitenfonds

  • exclusief € 10,00 p.p. SGR bijdrageexclusief € 10,00 p.p. SGR bijdrage

  • exclusief € 25,00 reserveringskostenexclusief € 25,00 reserveringskosten

 • Grand Magic Hotel

  1. Frankrijk
  2. Disneyland® Paris
  3. Magny-le-Hongre
  Disneyland® Parijs | de Jong Intra Vakanties (4)

  v.a. € 61 p.p.

  Lees meer

  • reisgezelschap2 Volwassenen

  • reisduur2 dagen

  • vertrekdatum12 mrt. 2023

  • exclusief € 25,00 reserveringskostenexclusief € 25,00 reserveringskosten

Lees alles over Disneyland® Paris

Disneyland® Parijs bestaat uit twee parken: Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park. Vanaf de entree bij Disneyland® Hotel loop je via Main Street U.S.A.Disneyland® Park binnen. Vanaf Main Street U.S.A. zie je het Kasteel van Doornroosje al tevoorschijn komen. Wat een magisch gezicht! Rondom het Kasteel bevinden zich vier thema landen, namelijk Discoveryland, Fantasyland, Adventureland en Frontierland. In Discoveryland vind je één van de favoriete attracties van velen: Star Wars Hyperspace Mountain. Durf jij het aan? Vlieg mee en bestrijd de Empire! Ga mee de wereld over in de attractie “it’s a small world” in Fantasyland of ga op de foto met je favoriete prinses bij het prinsessen paviljoen. Vind jij de weg nog terug naar vanuit het doolhof van Alice in Wonderland? Ik hoop het wel, want er valt nog zoveel te doen! Ga op ontdekkingstocht in Adventureland of bestorm Thunder Mountain in Frontierland. Aan het einde van de middag is het tijd voor de parade, zoek een goede plek uit langs de route en zwaai naar al je favoriete Disney® figuren!

Nog meer adembenemende attracties en shows vind je in Walt Disney Studios® Park. Treed binnen in de wereld van Disney en Pixar en al jouw favoriete films worden werkelijkheid! Maak zeker een rit met de Studio Tram Tour® en krijg een kijkje achter de schermen. Durf jij een bezoek te brengen aan The Twilight Zone Tower of Terror of duik je liever in de wereld van Finding Nemo in Crush’s Coaster, het kan allemaal in Walt Disney Studios® Park!

Na al deze belevenissen zal je ongetwijfeld trek gekregen hebben. In Disney® Village vind je de lekkerste restaurants, zoals Planet Hollywood of Vapiano’s. Ook voor souvenirs ben je in Disney® Village aan het goede adres. Vergeet vooral niet je Mickey oren te kopen!

Na zoveel belevenissen, zal je slapen als Doornroosje! Dit kan heel goed in één van onze hotels in de buurt van Disneyland® Parijs. Onze favoriete hotels liggen op ca. 5 minuten rijden van Disneyland® Parijs, heel dichtbij de magie dus! Maak de reis compleet door de entreetickets direct bij te boeken. Slaap je liever wat verder weg? Kies dan voor één van de hotels in Val d’Europe of Bussy St Georges. Kijk hier voor al onzeaanbiedingen naarDisneyland® Parijs.

Ontdek Disneyland® Parijs

Disneyland® Park

De magie vanDisneyland® Park begint meteen, als je door de ingang, Main Street U.S.A. op loopt! Je wandelt langs allerlei winkels en boetieks. Scoor hier meteen je Mickeyoren en je bent helemaal klaar om de parken te ontdekken. Aan het einde vanMain Street U.S.A. zie je het beroemde Kasteel van Doornroosje. Hier kun je meteen een mooie selfie maken met je Mickey oren! InDisneyland® Park zijn er vier thema landen:Discoveryland, Fantasyland, Adventureland en Frontierland. Door de landen heen bevinden zich allerlei attracties voor jong en oud, winkels en restaurants. Lees hier meer over onze favoriete attracties inDisneyland® Park.

Big Thunder Mountain

In Frontierland vind je Big Thunder Mountain. Stap in de mijnwagentjes en ga mee op een spannende rit door de bergen!

Disneyland® Parijs | de Jong Intra Vakanties (5)

Dumbo the Flying Elephant

Ga mee op reis met Dumbo de vliegende olifant! Deze attractie vind je in Fantasyland en is ideaal voor de kleintjes. Laat zelf Dumbo hoog of laag vliegen, hoe hoog kan jij vliegen?

Disneyland® Parijs | de Jong Intra Vakanties (6)

Star Wars Hyperspace Mountain

Een favoriete attractie van velen: Star Wars Hyperspace Mountain! Deze attractie bevindt zich in Discoveryland. Een super spannende rit staat voor de boeg met onder andere een kurketrekker. Dus houd je vast en "May the force be strong with you"!

Disneyland® Parijs | de Jong Intra Vakanties (7)

Walt Disney Studios® Park

Voor nog meer adembenemende attracties en shows, ga je naarWalt Disney Studios® Park! Hier ontdek je de wereld van Disney® en Pixar. Er zijn hier spannende attracties, vele restaurants en leuke shows. Lees hier onder meer over onze favorieten inWalt Disney Studios® Park.

Marvel Avengers Campus

Oproep aan alle helden! Maak je klaar voor een nieuw themaland in Disneyland® Paris: Marvel Avengers Campus. Beleef machtige MARVEL missies met Superhelden als Spider-Man en Iron Man. Denk aan nieuwe attracties, ontmoet Superhelden en breng een bezoek aan het Avengers hoofdkwartier. Heldenwerk maakt hongerig! In de nieuwe restaurants doe je nieuwe krachten op voor de missies.

Disneyland® Parijs | de Jong Intra Vakanties (8)

Crush's Coaster®

Ga mee naar wereld van Nemo in deCrush's Coaster®. Houd je vast voor een fantastische reis door de oceaan!

Disneyland® Parijs | de Jong Intra Vakanties (9)

The Twilight Zone Tower of Terror

Voor deze attractie moet je niet snel bang zijn:The Twilight Zone Tower of Terror! Je vindt hier drie nieuwe spannende liften en alle drie zijn bloedstollend... Durf jij het aan?

Disneyland® Parijs | de Jong Intra Vakanties (10)

Disney® Village

Na een dag de parken te hebben ontdekt, zal je ongetwijfeld ergens een hapje willen eten. InDisney® Village bevinden zich diverse restaurants. Ga bijvoorbeeld naar Planet Hollywood.In dit restaurant kun je terecht voor een hapje en een drankje terwijl je geniet van allerlei beelden van bekende films. Door het hele restaurant zijn schermen waar dit te zien is! Ook voor souvenirs kun je in Disney® Village goed slagen. Sla hier direct je favoriete aandenken aan deze magische trip in!

Disneyland® Parijs bij de Jong Intra Vakanties

Hotels Disneyland® Parijs inclusief entreetickets bij te boeken

Boek eenvoudig eenhotel inclusief de entreetickets voorDisneyland® Parijs! Zo zijn jullie in één keer klaar om de magische wereld te ontdekken. Lees hier meer over onze favoriete hotelsinclusief entreetickets.

Tijdens de boeking vind je een duidelijk overzicht van alle entreetickets die zijn bij te boeken bij jouw Disney® reis, inclusief de kosten. Kies eenvoudig tussen 1 of 2 parken of tickets voor meerdere dagen!

Disneyland® Paris aanbiedingen

Op zoek naar een voordelige reis naar Disneyland® Parijs? Bekijk dan onze aanbiedingen! Daarnaast hebben wij ook voordelige hotels en appartementen geselecteerd. Kies voor één van de hotels in Val d’Europe of Bussy St Georges voor een goedkope reis naar Disneyland® Parijs!

Vervoer naar Disneyland® Parijs

Met de auto naar Disneyland® Parijs

Disneyland®Parijs is in ca. 5 uur bereikbaar met de eigen auto (ca. 500 km). Alle accommodaties die de Jong Intra Vakanties aanbiedt, liggen op korte afstand van de attractieparken van Disneyland® Parijs en beschikken over parkeergelegenheid.

Met de trein naar Disneyland® Parijs

Reis snel en gemakkelijk met de trein naarDisneyland® Parijs! Vanaf Amsterdam Centraal, Schiphol en Rotterdam Centraal reis je met directe Thalys verbinding naar station Marne-la-Vallée, vlakbij de ingang vanDisneyland® Parijs. Vanaf Amsterdam is de reistijd maar 3:50 uur. Een hele comfortabele start van een verblijf in Disney®, want het plezier begint al in de trein! Vanaf het station kun je met een shuttle bus naar het hotel reizen. Bij een aantal accommodaties reis je verder per RER (snelmetro). Bij de accommodatie lees je meer informatie over de beste vervoersmogelijkheden.

Magazine Citytrips

Of u nu op zoek bent naar een culturele stedentrip naar Rome of Wenen of een gezellige stedentrip met het gezin naar Londen, Parijs of Valencia, wij kennen alle steden en delen die kennis graag met u. Dit magazine bevat inspiratie en informatie over 37 steden die we aanbieden, wat zijn de must sees, waar liggen welke hotels en hoe kun je meteen een fiets huren of entreekaarten regelen. Lees het in dit magazine met daarin niet alleen steden binnen Europa maar ook New York en Las Vegas.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk het magazine online.

Disneyland® Parijs | de Jong Intra Vakanties (11)

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg O'Connell

Last Updated: 03/02/2023

Views: 6421

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg O'Connell

Birthday: 1992-01-10

Address: Suite 517 2436 Jefferey Pass, Shanitaside, UT 27519

Phone: +2614651609714

Job: Education Developer

Hobby: Cooking, Gambling, Pottery, Shooting, Baseball, Singing, Snowboarding

Introduction: My name is Greg O'Connell, I am a delightful, colorful, talented, kind, lively, modern, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.